Fényes Fight Team Sportegyesület

Magán/Személyi edzés

Külön órák.

A foglalkozások, egy konzultációt követően, minden esetben testreszabottak, amelyek a résztvevők szükségleteit messzemenően figyelembe veszi, amelyekre inkluzív oktatási szemlélet jegyében kerül sor.
Arra törekszünk, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon biztosítsuk a tanítványok céljait, hogy a lehető leghamarabb és leghatékonyabban tudják megvalósítani elképzeléseiket.

Ha hobbi sportoló vagy és csak szeretnéd magad kipróbálni egy új sportágban, javítani erőnlétedet, formába hozni magad, akkor itt a helyed.

Amennyiben újra szeretnéd kezdeni az edzéseket, vagy szükséged van valakire, aki segít felkészülni bármilyen versenyre, a magánedzésekre jelentkezhetsz, akár versenyzőként is.

A legkisebbek, akár ovisok is elkezdhetik pl a kick-boxot, hiszen segít a gyerekek fizikai és koordinációs készségeinek fejlesztésében. 

Időskorban sem kell senkinek lemondania a mozgás öröméről, a küzdősport segít az általános fizikum javításában, de akár rehabilitációként is kiválóan tud funkcionálni.

A magánórák időtartama 60 perc, a díja 3.000Ft/óra/fő

A kick-box, box, grappling, mma, erőnléti edzéseken mind magánórás, mind pedig kiscsoportos (2-4 fő) részvételre van lehetőség, rugalmas időbeosztás mellett. További kedvezmények vehetők igénybe, melyekről részletes tájékoztatás kérhető telefonon, üzenetben.

Fényes Zsolt: +36 30/ 505 7931

Zeke Zsolt:     +36 30/ 288 2141

Kapcsolat

Vezetőedző Fényes Zsolt

Tel: +36 30 505 7931

E-mail: fenyesfightteam@gmail.com

www.facebook.com/fenyesfightteam

www.instagram.com/fenyesfightteam

Nyitvatartás:

Hétfőtől - Péntekig: 7.00 - 22.00
Szombat:     7.00 - 20.00
Vasárnap:    9.00 - 18.00

Aktuális

Megosztás

Google+